Tableta quad-core ASUS Transformer Prime, acum disponibilă la eMAG prin precomandă; Preț de 2.799 lei!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.401 ori
<b>Tableta quad-core ASUS Transformer Prime, acum disponibilă la eMAG prin precomandă; Preț de 2.799 lei!</b>Tableta quad core ASUS Transformer Prime pe care v-am prezentat-o într-o recenzie detaliată la finalul anului trecut este acum disponibilă prin precomanda la eMAG, în variante de culoare aurie sau mov-gri, la prețul de 2.799 lei. Despre acest device...

Tableta quad core ASUS Transformer Prime pe care v-am prezentat-o într-o recenzie detaliată la finalul anului trecut este acum disponibilă prin precomanda la eMAG, în variante de culoare aurie sau mov-gri, la prețul de 2.799 lei. Despre acest device s-a discutat mult în ultima vreme, iar tableta a primit săptămâna trecută și actualizarea la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Avem de-a face cu o tabletă cu ecran de 10.1 inch, cu procesor Nvidia Tegra 3 de 1.4GHz, 32 GB memorie internă și suport WiFi. Rețineți că nu există încă o variantă 3G a lui Prime, iar ASUS a afirmat că nu intenționează să producă un model de acest gen, dar poate că se vor răzgândi de-a lungul anului. De menționat și că această tabletă cântărește doar 586 de grame, măsoară 8.3 mm în grosime și vine inițial cu Android 3.2 Honeycomb, căruia îi veți face actualizarea la puțin timp după ce porniți device-ul.

Din câte văd pe eMag, această ofertă de precomanda nu include și tastatura dock a lui Prime, deși specificațiile dockului sunt menționate în lista de dotări a tabletei. Un atuu foarte important al acestui device este viața bateriei, de 11-12 ore în cazul tabletei și chiar de 18 ore în combinația tastatura + tableta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×