Două noi telefoane HTC se pregătesc de sosire: HTC One M9 Eye şi HTC D826s (Desire 826S)

Autor:  | Publicat în:  HTC 939 ori
<b>Două noi telefoane HTC se pregătesc de sosire: HTC One M9 Eye şi HTC D826s (Desire 826S)</b>Se pare că &icirc;n această săptăm&acirc;nă am putea să vedem &icirc;ncă o serie de terminale HTC lansate, de vreme ce ne pregătim pentru debutul lui HTC One M9+ &icirc;n c&acirc;teva ore. &Icirc;ntre timp au apărut zvonuri despre un aşa zis HTC...

Se pare că în această săptămână am putea să vedem încă o serie de terminale HTC lansate, de vreme ce ne pregătim pentru debutul lui HTC One M9+ în câteva ore. Între timp au apărut zvonuri despre un aşa zis HTC One M9 Eye, dar şi un midrange puternic numit HTC D826s (Desire 826S).

Încă nu e clar ce dotări va aduce HTC One M9 Eye, în acest moment zvonurile vorbind doar despre simpla existenţă a sa. Terminalul ar putea integra o cameră de 13 MP în zona frontală, sau ar putea opta pentru un nou senzor Ultrapixel mai puternic. Există şi posibilitatea utilizării a două camere de 20 MP pe acest handset, una în faţă şi una în spate.

HTC D826s în schimb vine cu mai multe detalii, printre care şi numele de cod A50A, dar şi faptul că va include un ecran de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p. Terminalul va beneficia de un procesor octa core Mediatek MT6752, 2 GB RAM, 16 GB stocare şi o cameră frontală Ultrapixel de 4 MP. Vom avea şi o cameră de 13 MP în spate, iar acesta este un model dual SIM. El ar urma să coste 322 dolari.

Aflăm şi că HTC ar pregăti şi accesorii pentru marele său eveniment din China, printre care şi brăţări smart şi cântare electronice.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×