Două noi telefoane Lenovo primesc certificarea TENAA, rămân misterioase: Lenovo A5600 şi Lenovo PB1-770N

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 633 ori
<b>Două noi telefoane Lenovo primesc certificarea TENAA, rămân misterioase: Lenovo A5600 şi Lenovo PB1-770N</b>Se &icirc;nt&acirc;mplă rar ca un telefon să primească certificarea TENAA &icirc;n China, fără a primi şi o listă de specificaţii afişată clar &icirc;ntr-un tabel. Ei bine, două noi handseturi Lenovo au fost certificate de către TENAA,...

Se întâmplă rar ca un telefon să primească certificarea TENAA în China, fără a primi şi o listă de specificaţii afişată clar într-un tabel. Ei bine, două noi handseturi Lenovo au fost certificate de către TENAA, rămânând totuşi mistere la capitolul dotări.

E vorba despre Lenovo A5600 şi Lenovo PB1-770N, pe care le vedeţi în imaginea de mai sus. Primul este un model entry level, un upgrade pentru un asa numit Lenovo A5500. El vine cu suport pentru conectivitate 4G LTE şi are butoane capacitive sub ecran, plus două sloturi SIM la bord. Acest model va rula Android Lollipop cel mai probabil, asta dacă nu cumva dotările modeste îl reţin la KitKat.

Interesant e că numele de cod Lenovo A5500 e asociat cu o tabletă, iar A5000 cu un smartphone cu ecran HD de 5 inch şi procesor MediaTek quad core. De altfel A5000 a fost anunţat la începutul acestui an... Celălalt nou venit misterios este Lenovo PB1-770N, un smartphone dual SIM, de asemenea cu suport pentru conectivitate 4G, dar fără butoane capacitive. El ar putea fi un phablet cu dotări ceva mai bune.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×