Doogee X1 este un smartphone cu display edge-to-edge ce costă doar 99$

Autor:  | Publicat în:  Doogee 1.940 ori
<b>Doogee X1 este un smartphone cu display edge-to-edge ce costă doar 99$</b>Printre multitudinea de companii ce activează &icirc;n China, se numără și Doogee. Acest producător se face remarcat prin produsele sale foarte accesibile ce ne oferă specificații peste medie, un nou astfel de exemplu fiind chiar Doogee X1, telefon...

Printre multitudinea de companii ce activează în China, se numără și Doogee. Acest producător se face remarcat prin produsele sale foarte accesibile ce ne oferă specificații peste medie, un nou astfel de exemplu fiind chiar Doogee X1, telefon ce urmează a sosi în magazine cât de curând.

Noul device va fi disponibil în două variante cu procesoare diferite, mai precis un model cu chip MTK 6753 la bord, respectiv unul cu CPU MTK 6755, ambele fiind unele de tip octa-core. Se pare că nici la capitolul funcții nu vom fi dezamăgiți, acesta urmând a aduce încărcare wireless, scanner pentru iris și cameră foto duală.

Doogee X1

Aflați totodată că acest terminal adoptă un ecran protejat cu sticlă 2.5D ce oferă astfel un design apropiat de conceptul edge-to-edge. Vom primi o baterie de 3.500 mAh, un display cu rezoluție Full HD și cel mai probabil, Android 5.0 Lollipop ca sistem de operare pre-instalat.

Doogee X1 este un smartphone cu display edge-to-edge ce costă doar 99$

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×