Două noi telefoane Sony Își fac apariția la FCC: D2004 și D2104 ar putea fi Xperia E1 și varianta sa dual SIM

965 ori
<b>Două noi telefoane Sony Își fac apariția la FCC: D2004 și D2104 ar putea fi Xperia E1 și varianta sa dual SIM</b>Chiar dacă nu avem informații deocamdată despre vreun flagship Sony prezentat la CES 2014, știm că japonezii vor aduce câteva telefoane noi la show. Două dintre ele au primit certificarea FCC recent, sub numele de cod D2004 și D2104. &nbsp; E...

Chiar dacă nu avem informații deocamdată despre vreun flagship Sony prezentat la CES 2014, știm că japonezii vor aduce câteva telefoane noi la show. Două dintre ele au primit certificarea FCC recent, sub numele de cod D2004 și D2104.

E foarte posibil să fie vorba despre Sony Xperia E1 și Xperia E1 Dual, ambele considerate versiuni upgradate ale lui Xperia L. Pentru că informațiile legate de acești nou veniți sunt foarte puține, hai să vedem ce ne rezervă Xperia L și cam care ar putea fi upgrade-urile sale. Pentru început, acest handset a fost lansat în mai și vine cu ecran de 4.3 inch și rezoluție de 480 x 854 pixeli.

Două noi telefoane Sony Își fac apariția la FCC: D2004 și D2104 ar putea fi Xperia E1 și varianta sa dual SIM

De asemenea el integrează 1 GB RAM, 8 GB stocare, camera de 8 MP și Android 4.1, plus procesor Snapdragon dual core de 1 GHz. Am putea asista la o trecere la un ecran HD de 4.5 inch, 16 GB stocare, 1.5 GB RAM, camera de 8 megapixeli cu senzor mai bun și Android 4.3 sau chiar mai nou. în plus poate vom vedea și un Snapdragon 400 quad core la interior sau o surpriză de tip NovaThor drept CPU.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×