Varianta internațională a lui HTC One va primi update-ul Android 4.4.2 până la sfârșitul lunii februarie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.344 ori
<b>Varianta internațională a lui HTC One va primi update-ul Android 4.4.2 până la sfârșitul lunii februarie</b>Potrivit unui tweet postat pe contul de twitter @LlabTooFer, administrat de cineva din interiorul companiei HTC, se pare că update-ul Android 4.4.2 pentru HTC One, varianta internațională, va sosi până la sfârșitul lunii februarie. &nbsp; De...

Potrivit unui tweet postat pe contul de twitter @LlabTooFer, administrat de cineva din interiorul companiei HTC, se pare că update-ul Android 4.4.2 pentru HTC One, varianta internațională, va sosi până la sfârșitul lunii februarie.

De asemenea, tweet-ul menționează și alte terminale care vor beneficia de acest update, terminale printre care se numără: HTC One Mini, HTC One Dual Sim și HTC One Max. într-un alt tweet postat de către @LlabTooFer, se menționează faptul că HTC One X nu va mai primi update-uri de acum înainte, ultima actualizare fiind cea la Android 4.2.2, care aduce suport Blinkfeed și interfața HTC Sense 5.

Odată cu aceste informații, aflăm și că HTC One nu va primi interfața HTC Sense 6 odată cu update-ul la Android 4.4.2. Acest lucru se poate datora faptului că cei de la HTC vor să lanseze inferfața HTC Sense 6 pe următorul flagship al companiei, mult-vehiculatul HTC One 2, denumit și HTC One+.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×