Oppo pregăteşte 3 noi telefoane pentru lansare în iunie, inclusiv Oppo Find 9 și un model de 150 dolari

902 ori
<b>Oppo pregăteşte 3 noi telefoane pentru lansare în iunie, inclusiv Oppo Find 9 și un model de 150 dolari</b>Putem spune că luna iunie se anunță a fi una toridă în materie de lansări de smartphone-uri, lună în care așteptăm produse ca Samsung Galaxy S7 Active, OnePlus 3, dar și pe Oppo Find 9. Acest flagship al cărui debut a fost amânat preț de o bună bucată de

Iunie va fi o lună tare interesantă, pentru că aşteptăm atunci lansarea lui OnePlus 3, dar şi a flagshipului Oppo, care a întârziat cu mai bine de un an şi jumătate. Oppo Find 9 primeşte noi teasere şi aparent va face parte dintr-un trio de modele noi.

Pe 2 iunie, Oppo va prezenta un "flagship misterios", dar şi un "terminal personalizat mistic". Produsele vor fi vândute în exclusivitate printr-un magazin local, iar pe 6 iunie va sosi încă un device misterios, care va costa în jur de 150 de dolari. Aparent circula denumirea de Oppo R9 Barcelona, care va sosi cu o variantă personalizată de interfaţă, sonerii în exclusivitate şi o nuanţă specială pentru carcasă.

Acel model ieftin de 150 de dolari ar putea fi Oppo A59m, care a fost recent certificat de autorităţile din China. El va sosi cu un ecran de 5.5 inch HD, procesor octa core de 1.5 GHz, 3 GB RAM, 16 GB stocare şi camera principală de 13 MP, dar şi frontală de 8 MP. Oppo Find 9 apărea în benchmarkuri cu procesor Snapdragon 820 la ultima verificare, plus 4 GB RAM şi 64 GB stocare şi camera de 16 MP.

Oppo

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×