Dropbox Transfer este un nou serviciu ce permite trimiterea fișierelor de mari dimensiuni, de până la 100 GB

591 ori
<b>Dropbox Transfer este un nou serviciu ce permite trimiterea fișierelor de mari dimensiuni, de până la 100 GB</b>Pe final de săptămână aflăm detalii despre lansarea unui nou serviciu de transfer date și anume Dropbox Transfer. Acesta va permite expedierea de fișere de mari dimensiuni, chiar și de până la 100 GB și descoperim

Pe final de săptămână aflăm detalii despre lansarea unui nou serviciu de transfer date și anume Dropbox Transfer. Acesta va permite expedierea de fișere de mari dimensiuni, chiar și de până la 100 GB și descoperim că momentan este în stadiul Beta Testing. Dacă totul merge ca la carte și nu se descoperă bug-uri majore la mijloc, o versiune finală destinată utilizatorilor Dropbox ar trebui să vină curând.

Dropbox Transfer

Pentru a expedia un fișier tot ce trebuie să faci este să deschizi pagina Dropbox Transfer și a-l selecta sau realiza un gest de tip drag în interfață. Ulterior adăugați adresa de e-mail a destinatarului și după cum puteți vedea în capturile incluse aici, sunt și câteva opțiuni ce privesc transferul. 

Dropbox Transfer

Se poate pune o parolă, o dată de expirare până la care fișierul sau fișierele pot fi descărcate și avem o funcție pentru a primi notificare pe mail odată ce expedierea voastră a fost descărcată. Conceptul amintește de wetransfer.com și aflați că destinatarul nu are trebuie să fie utilizator Dropbox pentru a descărca fișierele expediate. 

Vă puteți înregistra în sesiunea de testare beta de aici

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×