Apple pregătește un iPhone cu adevărat edge-to-edge; Va sosi în 2021 și renunță la breton, Face ID

1.220 ori
<b>Apple pregătește un iPhone cu adevărat edge-to-edge; Va sosi în 2021 și renunță la breton, Face ID</b>Cu toate că în momentul de față ne pregătim pentru lansarea lui iPhone XI, iată că în online leak-urile vorbesc chiar și despre generația iPhone din 2021 care ar putea aduce upgrade-uri serioase la pachet

Cu toate că în momentul de față ne pregătim pentru lansarea lui iPhone XI, iată că în online leak-urile vorbesc chiar și despre generația iPhone din 2021 care ar putea aduce upgrade-uri serioase la pachet. Informația vine direct din partea reputatului analist chinez Ming-Chi Kuo care are surse bine informate din rândul distribuitorilor Apple și al colaboratorilor companiei din Cupertino.

Acesta ne dezvăluie că Apple lucrează la o metodă pentru micșorarea decupajului din ecran, astfel că încă de anul viitor vom vedea măcar un iPhone ce va adopta un asemenea facelift și o cameră frontală mai mică aparent. Abia din 2021 putem spune adio complet bretonului din ecran, asta dacă spusele analistului chinez Su Houhe se adeveresc.

Houhe afirmă că deja numeroase firme au început să furnizeze către Apple panouri display ce funcționează cu cititoare de amprente pe toată suprafața ecranului. Asemenea display-uri vor fi regăsite pe 3 telefoane iPhone în 2021 și se optează totodată pentru renunțarea la Face ID.

Dispare din ecuație și decupajul pe care mulți nu l-au agreat încă de la inaugurarea sa pe iPhone X, asta pentru că gigantul din Cupertino are în plan să ofere o cameră selfie integrată sub display. Toate aceste modificări și renunțarea la Face ID îi vor permite lui Tim Cook și companiei sale să ofere un iPhone cu adevărat edge-to-edge. De asemenea, s-ar renunța și la 3D Touch.

Până atunci însă, cu siguranță vom vedea o abordare similară în lumea Android. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×