Dropbox impune limite pentru numărul de device-uri ce pot fi asociate conturilor Free

833 ori
<b>Dropbox impune limite pentru numărul de device-uri ce pot fi asociate conturilor Free</b>Weekend-ul nu aduce vești tocmai bune pentru utilizatorii de conturi Free Dropbox, asta pentru că numărul maxim de device-uri ce pot fi asociate acestui tip de cont scade la doar 3. Schimbarea intră în vigoare încă din această lună și aflați

Weekend-ul nu aduce vești tocmai bune pentru utilizatorii de conturi Free Dropbox, asta pentru că numărul maxim de device-uri ce pot fi asociate acestui tip de cont scade la doar 3. Schimbarea intră în vigoare încă din această lună și aflați că în situația în care aveți deja un cont Free Dropbox și mai multe device-uri asociate acestuia, vă veți putea păstra device-urile conectate dar nu veți mai putea adăuga altele.

Nu se știe exact motivul pentru care Dropbox impune asemenea schimbări, mai ales că nu am văzut nici măcar un comunicat oficial de presă - mențiunea fiind făcută în cadrul paginii de suport Dropbox. La prima vedere ar părea că Dropbox încearcă să convingă utilizatorii Free să aleagă un abonament lunar pentru beneficii extra printre care și asocierea mai multor dispozitive.

Apropo de abonamente, aflați că puteți alege planul tarifar Plus sau Professional dacă vreți să asociați mai multe device-uri, soluții ce oferă 1 TB, respectiv 2 TB de stocare în cloud. Prețurile sunt de 9.99 dolari, respectiv 19.99 dolari și în cazul contului Free spațiul de stocare este de doar 2 GB. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×