Gionee F9 Plus este un nou telefon Gionee, cu preț sub 100 de euro, dotări midrange

870 ori
<b>Gionee F9 Plus este un nou telefon Gionee, cu preț sub 100 de euro, dotări midrange</b>Cu 2 zile în urmă compania Gionee revenea cu două 2 telefoane, după un an de letargie și faliment. Acum aflăm că pe lângă Gionee M11 și M11s mai sosește și Gionee F9 Plus, un telefon midrange cu ecran măricel și cameră duală.

Cu 2 zile în urmă compania Gionee revenea cu două 2 telefoane, după un an de letargie și faliment. Acum aflăm că pe lângă Gionee M11 și M11s mai sosește și Gionee F9 Plus, un telefon midrange cu ecran măricel și cameră duală.

Gionee face trecerea la un ecran de 6.26 inch cu breton picătură. Gionee F9 Plus a debutat deocamdată doar în India și nu știm în ce măsură e gata de disponibilitatea globală. Are un ecran de 6.26 inch Full HD+, cu o muchie groasă jos. La interior se află un procesor octa core de 1.65 GHz, cel mai probabil un MediaTek, alături de 3 GB RAM și o baterie de 4.050 mah.

Gionee F9 Plus

Vine cu o cameră duală în spate, cu senzor principal de 13 MP și secundar de 2 MP. Are și o cameră frontala de 13 MP și un cititor de amprente integrat în spate. Mai are și 32 GB stocare, slot microSD și două slot-uri SIM. Avem și jack audio, radio FM și Volte.

Terminalul e gândit pentru milenialii cu buget redus și costă doar 96 de euro. Vine pe albastru, iar Gionee a mai anunțat și căști wireless, căști tip neckband și căști in ear, dar și powerbank-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×