Duelul ecranelor HTC: Desire (AMOLED) versus Desire (SLCD) si HD2 (LCD) - Video

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.486 ori
<b>Duelul ecranelor HTC: Desire (AMOLED) versus Desire (SLCD) si HD2 (LCD) - Video</b>Cei de la ai.rs au realizat o comparatie intre ecranele unor smartphone-uri HTC pe care le cunoasteti deja, cu mentiunea ca unul dintre ele este de fapt o varianta upgradata a altuia. Este vorba despre HTC Desire, versiunea sa cu ecran SLCD si HTC HD2....

Cei de la ai.rs au realizat o comparatie intre ecranele unor smartphone-uri HTC pe care le cunoasteti deja, cu mentiunea ca unul dintre ele este de fapt o varianta upgradata a altuia. Este vorba despre HTC Desire, versiunea sa cu ecran SLCD si HTC HD2.

Trecem peste accentul dragut al rusilor care fac analiza si descoperim ca noul ecran Super LCD (SLCD) are culori mai vii decat cele LCD si AMOLED. In schimb, ecranul AMOLED sta mai bine la capitolul unghi de vizualizare. In bataia directa a luminii soarelui niciunul dintre aceste modele nu impresioneaza in mod deosebit, poate cu un usor plus pentru HTC Desire, versiunea SLCD.

In vreme ce HTC lua pana de curand in calcul inlocuirea ecranelor AMOLED de pe telefoanele sale cu unele SLCD, Samsung a anuntat recent ca va creste productia panourilor OLED, deci se va termina in curand si criza de display-uri care ii afectase pe cei de la HTC. Ne vom intoarce la Super AMOLED si AMOLED sau vom ramane la SLCD si culorile sale naturale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×