Duracel myGrid, incarcator prin inductie pentru telefonul tau

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.593 ori
<b>Duracel myGrid, incarcator prin inductie pentru telefonul tau</b>Duracell tocmai a lansat myGrid, un nou incarcator prin inductie, dupa modelul celui Touchstone folosit de Palm Pre. Acest gadget poarta si numele de "pad de incarcare" si el poate alimenta simultan mai multe terminale mobile. myGrid este compatibil cu...

Duracell tocmai a lansat myGrid, un nou incarcator prin inductie, dupa modelul celui Touchstone folosit de Palm Pre. Acest gadget poarta si numele de "pad de incarcare" si el poate alimenta simultan mai multe terminale mobile.

myGrid este compatibil cu telefoane, MP3 playere, PDA-uri si multe alte terminale de dimensiuni reduse, incarcarea lor realizandu-se prin inductie. Produsul va sosi pe piata in octombrie si va costa 79.99 dolari, el rivalizand cu cradle-ul de incarcare wireless WildCharge pentru iPhone. myGrid poate incarca orice tip de telefon, de la BlackBerry-uri, la modele Motorola, Nokia, iPhone si multe altele.

In plus, Duracell a anuntat si un incarcator instant pentru smartphone-uri, iPod-uri si alte terminale, care le asigura acestora mai multe ore de functionare, daca ramaneti "in pana" de curent.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×