ZTE S6 este un nou telefon destinat publicului vârstnic; vine cu baterie generoasă și buton SOS

1.209 ori
<b>ZTE S6 este un nou telefon destinat publicului vârstnic; vine cu baterie generoasă și buton SOS</b>Agenția chineză TENAA a certificat de curând un nou smartphone dedicat publicului vârstnic, model numit ZTE S6 și reprezentat în fotografiile de mai jos. Acest dispune de un display tactil, de un buton home generos, dar și de un buton SOS plasat pe partea

Agenția chineză TENAA a certificat de curând și smartphone-ul ZTE S6 - terminal care la prima vedere pare a fi destinat publicului vârstnic, ce nu pune mare accent pe dotările hardware de ultimă generație, ci mai degrabă pe funcțiile utile aduse la pachet. Ei bine, primim pe acest model un display tactil care cel mai probabil va afișa iconițe de mari dimensiuni, dar și un buton home la fel de mare pentru o apăsare mai precisă.

ZTE S6

Pe spatele telefonului avem de asemenea și un buton SOS util în cazurile de urgență. Posesorul aflat într-o situație neplăcută va putea apăsa acest buton, iar la scurt timp sistemul va alerta o serie de contacte prestabilite cu locația actuală a utilizatorului. Cum spuneam, dotările hardware nu sunt unele high-end, printre ele regăsindu-se totuși un display HD de 5.5 inch, o baterie de 3800 mAh și 1 GB memorie RAM.

Mai primim un procesor quad-core de 1.0 GHz, 16 GB memorie flash + slot microSD de până la 64 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Alături se află un senzor frontal de 2 megapixeli și avem totodată conectivitate 4G LTE la bord. Telefonul măsoară 9 mm în grosime și cântărește 195 grame.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×