E-Boda lansează smartphone-ul cu cel mai bun ecran IPS cu diagonală mică disponibil pe piața: Sunny V38

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.489 ori
<b>E-Boda lansează smartphone-ul cu cel mai bun ecran IPS cu diagonală mică disponibil pe piața: Sunny V38</b>E-Boda a anunțat astăzi lansarea lui Sunny V38, un nou smartphone cu diagonală mică și un ecran bun pentru această categorie de produs. Noul venit este un model dual SIM Cu eran de 3.78 inch și cu 512 MB RAM. &nbsp; El folosește un procesor dual...

E-Boda a anunțat astăzi lansarea lui Sunny V38, un nou smartphone cu diagonală mică și un ecran bun pentru această categorie de produs. Noul venit este un model dual SIM Cu eran de 3.78 inch și cu 512 MB RAM.

El folosește un procesor dual core de 1.2 GHz, rulează Android 4.2 și este disponibil pe site-ul E-Boda și în magazinele partenere la prețul de 399 lei. Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda vede acest handset drept unul pentru tineri, pentru skateri și pentru școlari și liceeni. Sunny V38 e destinat unui stil de viață dinamic și are un panou de ecran produs de către Sharp, asigurând astfel calitatea sa.

E-Boda Sunny V38

Telefonul vine cu aplicația SeeNow preinstalată, oferind zeci de filme și seriale utilizatorilor. Sunny V38 are un GPU Mali 400, un procesor Mediatek dual core, 4 GB memorie internă, slot microSD și suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Camera sa principală are o rezoluție de 2 MP, iar cea frontală de 0.3 MP.

Handsetul suporta și conectivitate Bluetooth 4.0, WiFi și 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×