E-Boda prezintă cea mai mare gamă de accesorii pentru device-urile mobile comercializate

Autor:  | Publicat în:  E-Boda 1.412 ori
<b>E-Boda prezintă cea mai mare gamă de accesorii pentru device-urile mobile comercializate</b>Iată că și cei de la E-Boda vor oferi începând de astăzi o gamă largă de accesorii pentru smartphone-urile și tabletele comercializate, cum ar fi huse, folii de protecție, boxe wireless portabile, suporturi și încărcătoare auto. Aflăm că...

Iată că și cei de la E-Boda vor oferi începând de astăzi o gamă largă de accesorii pentru smartphone-urile și tabletele comercializate, cum ar fi huse, folii de protecție, boxe wireless portabile, suporturi și încărcătoare auto. Aflăm că produsele din gama Companion vor avea prețuri cuprinse între 11.90 lei și 169 lei.

Printre modelele de boxe prezente în magazinul e-boda.ro se regăsesc și modelele The Beat ce pot fi conectate prin Bluetooth la smartphone, tabletă sau laptop, la o distanță de până la 10 metri de sursă, oferind o calitate mai bună a sunetului pentru filme, muzică sau jocuri. The Beat 200 și The Beat 100 dispun de difuzoare de 6W ce asigură un sunet clar și 4 ore autonomie.

Boxe bluetooth E-Boda The Beat

De asemenea, printre noile accesorii aduse se numără și husele Companion ce sunt confecționate din piele ecologică cusută pe contur ce asigură o protecție ridicată indiferent de modul de utilizare. Pentru a arunca o privire asupra ofertei complete de accesorii E-Boda puteți urma acest link.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×