Twitter introduce 'Night Mode' pentru aplicația de socializare destinată platformei Android

775 ori
<b>Twitter introduce 'Night Mode' pentru aplicația de socializare destinată platformei Android</b>Dezvoltatorii aplicației Twitter anunță astăzi introducerea lui Night Mode - un mod special dedicat utilizatorilor ce folosesc platforma de socializare pe timp de noapte. Acesta schimbă standardul background alb într-o nuanță de gri-albastru închis ce va

Pentru iubitorii nocturni de socializare via Twitter sosește astăzi o veste foarte bună, și anume introducerea lui Night Mode - un mod special de noapte ce face ca standardul background alb să se transforme într-o nuanță de gri închis. Astfel, se va reduce nivelul de lumină albastră emis de către display, lumină care este de cele mai multe ori responsabilă cu afectarea vederii, și a somnului la expunerea prelungită.

Twitter Night Mode

Aflați că update-ul ce ne aduce acest mod este disponibil doar pentru terminalele ce rulează sistemul de operare Android, urmând ca pe viitor să avem parte și de o actualizare similară ce va aduce Night Mode și pe iOS. Ideea celor de la Twitter este bine gândită, și nu ar strica să vedem implementarea sa și în cadrul altor aplicații pe care publicul le folosește timp îndelungat noaptea.

După cum știți deja, și Apple a venit cu o funcție similară inclusă direct în sistemul de operare iOS - funcție ce schimbă culorile reci ale display-ului spre nuanțe mai calde și mai prietenoase cu ochii. Puteți descărca aplicația Twitter pentru Android de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×