Karbonn lansează modelul Titanium S19; acesta vine la pachet cu o cameră selfie de 5-megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 595 ori
<b>Karbonn lansează modelul Titanium S19; acesta vine la pachet cu o cameră selfie de 5-megapixeli</b>în cursul zilei de ieri, producătorul indian Karbonn a anunțat lansarea unui nou terminal dual-SIM, și anume modelul Titanium S19. Acest device vine la pachet cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și aduce printre dotările sale și o cameră...

în cursul zilei de ieri, producătorul indian Karbonn a anunțat lansarea unui nou terminal dual-SIM, și anume modelul Titanium S19. Acest device vine la pachet cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat și aduce printre dotările sale și o cameră foto secundară de 5 megapixeli, senzor ce promite selfie-uri foarte reușite.

Karbonn Titanium S19 dispune de un display HD IPS OGS de 5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, 3G, EDGE, WiFi, Bluetooth 4.0 și GPS.

De asemenea, primim și o cameră foto principală de 13-megapixeli cu bliț LED, o cameră frontală de 5 megapixeli și o baterie Li-ion de 2.000 mAh. Din câte se pare, terminalul este denumit ca fiind telefonul-selfie datorită prezenței unui senzor de 5-megapixeli. Karbonn Titanium S19 va ajunge în magazine la un preț de 148$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×