eBay schimbă logo-ul după 17 ani

743 ori
<b>eBay schimbă logo-ul după 17 ani</b>Uite că încă un logo cu vechime al unui site foarte cunoscut de pe internet ajunge a fi schimbat după o lungă perioadă de timp - eBay va afișa noul logo de la mijlocul lui octombrie pe celebrul magazin online, unul dintre cele mai vaste din lume....

Uite că încă un logo cu vechime al unui site foarte cunoscut de pe internet ajunge a fi schimbat după o lungă perioadă de timp - eBay va afișa noul logo de la mijlocul lui octombrie pe celebrul magazin online, unul dintre cele mai vaste din lume. Avem și noi un fel de varianta românească a ce face eBay la nivel mondial, okazii.ro.

Microsoft și-a schimbat logo-ul tot în 2012 după nu mai puțin de 25 de ani, așa că eBay nu ocupă prima poziție din acest punct de vedere. Alte logo-uri au evoluat de-a lungul timpului: Google ar fi un exemplu, la ei a fost o schimbare permanentă împreună cu pagina de search adiacentă.

Noul logo al eBay încearcă a oferi un profil optimist și s-a spus că a fost gândit pentru viitor, să dea impresia de speranță, de încredere în mai bine.

Cum vi se pare propunerea eBay? Știți că un logo este important, îmi aduc aminte ce reacție negativă a primit MySpace, când era la modă și Facebook nu era un lider așa de detașat.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×