"Nexus 7 e mai bun decât iPad" afirmă Wall Street Journal; Să fie chiar așa?

1.693 ori
<b>"Nexus 7 e mai bun decât iPad" afirmă Wall Street Journal; Să fie chiar așa?</b>Secțiunea de bloguri de la Wall Street Journal are și o secțiune pentru India, de care se ocupă Amit Agarwal, redactor care a postat recent un editorial detaliat legat de motivele pentru care Nexus 7 e mai bun decât iPad. Afirmația mi se pare ușor...

Secțiunea de bloguri de la Wall Street Journal are și o secțiune pentru India, de care se ocupă Amit Agarwal, redactor care a postat recent un editorial detaliat legat de motivele pentru care Nexus 7 e mai bun decât iPad. Afirmația mi se pare ușor forțată, dar haideți să vedem ce vrea să spună Amit de fapt.

Pentru început aflăm că redactorul Wall Street Journal e utilizator de iPad și de Samsung Galaxy S de 2 ani. El se declară dezamăgit de Galaxy S, mai ales la capitolul software, unde s-a confruntat cu lipsa de actualizări software și cu multe force close-uri ale aplicatiiilor. Aparent Amit era mai degrabă pasionat de utilizarea iPad-ului decât de Galaxy S și a rămas fidel tabletei Apple până l-a descoperit pe Nexus 7 în acest an. Celebra tableta de 7 inch cu preț de 199 dolari nu se vinde în Play Store prin India, dar că de obicei există alternative.

La Nexus 7 Wall Street Journal a apreciat prețul rezonabil, faptul că rulează cel mai nou Android, puterea procesorului quad core și faptul că după câteva zile de utilizare, device-ul devine un companion de nedespărțit. Evoluția lui Android de la Gingerbread la actualul Jelly Bean este lăudata foarte mult și funcția preferată a redactorului este recunoașterea vocală și posibilitatea de a dicta în loc de scriere. și noi am apreciat forțe mult tableta Nexus 7 și vedeți review-ul aici. Sunt de aceeași părere cu redactorul WSJ, cu mențiunea că Nexus 7 nu "bate" iPad, deoarece se întrec pe piețe diferite și Nexus 7 e mai degrabă un companion de smartphone Android.

Prefer să editez documente, prezentări și spreadsheeturi pe iPad totuși...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×