"Nexus 7 e mai bun decât iPad" afirmă Wall Street Journal; Să fie chiar așa?

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Tableturi 1.683 ori
<b>"Nexus 7 e mai bun decât iPad" afirmă Wall Street Journal; Să fie chiar așa?</b>Secțiunea de bloguri de la Wall Street Journal are și o secțiune pentru India, de care se ocupă Amit Agarwal, redactor care a postat recent un editorial detaliat legat de motivele pentru care Nexus 7 e mai bun decât iPad. Afirmația mi se pare ușor...

Secțiunea de bloguri de la Wall Street Journal are și o secțiune pentru India, de care se ocupă Amit Agarwal, redactor care a postat recent un editorial detaliat legat de motivele pentru care Nexus 7 e mai bun decât iPad. Afirmația mi se pare ușor forțată, dar haideți să vedem ce vrea să spună Amit de fapt.

Pentru început aflăm că redactorul Wall Street Journal e utilizator de iPad și de Samsung Galaxy S de 2 ani. El se declară dezamăgit de Galaxy S, mai ales la capitolul software, unde s-a confruntat cu lipsa de actualizări software și cu multe force close-uri ale aplicatiiilor. Aparent Amit era mai degrabă pasionat de utilizarea iPad-ului decât de Galaxy S și a rămas fidel tabletei Apple până l-a descoperit pe Nexus 7 în acest an. Celebra tableta de 7 inch cu preț de 199 dolari nu se vinde în Play Store prin India, dar că de obicei există alternative.

La Nexus 7 Wall Street Journal a apreciat prețul rezonabil, faptul că rulează cel mai nou Android, puterea procesorului quad core și faptul că după câteva zile de utilizare, device-ul devine un companion de nedespărțit. Evoluția lui Android de la Gingerbread la actualul Jelly Bean este lăudata foarte mult și funcția preferată a redactorului este recunoașterea vocală și posibilitatea de a dicta în loc de scriere. și noi am apreciat forțe mult tableta Nexus 7 și vedeți review-ul aici. Sunt de aceeași părere cu redactorul WSJ, cu mențiunea că Nexus 7 nu "bate" iPad, deoarece se întrec pe piețe diferite și Nexus 7 e mai degrabă un companion de smartphone Android.

Prefer să editez documente, prezentări și spreadsheeturi pe iPad totuși...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×