Ecrane cu plasma pe telefoanele mobile Panasonic

2.227 ori
<b>Ecrane cu plasma pe telefoanele mobile Panasonic</b>Desi aceasta veste pare din imperiul lui 1 aprilie si al glumelor sale, Panasonic planuieste sa aduca ecranele cu plasma pe telefonul mobil. De asemenea, producatorul de terminale mobile afirma ca plasmele sale pot fi produse la un cost mai scazut decat...

Desi aceasta veste pare din imperiul lui 1 aprilie si al glumelor sale, Panasonic planuieste sa aduca ecranele cu plasma pe telefonul mobil.

De asemenea, producatorul de terminale mobile afirma ca plasmele sale pot fi produse la un cost mai scazut decat display-urile OLED. Panasonic are deja planuri sa includa noile ecrane pe telefoane disponibile prin AT&T, care suporta servicii de televiziune mobila. In mod interesant "plasmele" isi vor face aparitia ca ecrane si la bancomate, pe imprimante HP si pompe de benzina, printr-un contract exclusiv pe 2 ani.

Daca noile display-uri vor semana macar cu cel cu care este dotat telefonul Viera (diagonala de 3.5 inch, rezolutie de 854 x 480 pixeli) atunci vom fi pe deplin multumiti. Ciudata metoda de a da un comunicat de presa cum este cel dat de Panasonic, folosind o poza cu un telefon "anemic" (cel din imaginea de mai sus), dar poate Panasonic prefera modestia si teasingul inainte de lansarea "plasmelor mobile".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×