Telefoanele Sanyo Pro-200 si Pro-700 anuntate oficial

Autor:  | Publicat în:  Sanyo 1.279 ori

Proaspat aprobate de FCC, cele 2 noi telefoane Sanyo sunt gata de a fi lansate prin intermediul operatorului Sprint, dupa ce vor fi prezentate oficial la CTIA wireless 2008. Modelul Pro-200 este dotat cu Blueooth, aplicatii de messaging si email mobil, in...

Proaspat aprobate de FCC, cele 2 noi telefoane Sanyo sunt gata de a fi lansate prin intermediul operatorului Sprint, dupa ce vor fi prezentate oficial la CTIA wireless 2008.

Modelul Pro-200 este dotat cu Blueooth, aplicatii de messaging si email mobil, in vreme ce "fratele sau mai mare", Pro-700 este dotat cu o carcasa ultra-rezistenta "certificata la standarde militare drept rezistenta la praf, socuri si vibratii". In mod curios, duo-ul va fi pus in vanzare doar pe anumite piete incepand cu aceasta luna, la pretul de 49.99 dolari pentru Pro-200, respectiv 69.99 dolari pentru Pro-700.

Este interesant sa vedem un telefon cu clapeta ultra-rezistent, de vreme ce acest gen de telefoane mobile sunt de obicei fragile si adresate trendsetterilor. Avand in vedere pretul si lookul lor, cele 2 telefoane sunt adresate unui public cu venituri mici si medii, dar vom afla mai mult despre noile terminale Sanyo odata cu prezentarea lor oficiala in cadrul CTIA Wireless 2008, din Las Vegas.

Sursa:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×