Ecranul lui iPhone 8 Plus s-ar desprinde de carcasă în timpul încărcării; problema apare la câțiva utilizatori asiatici

6.734 ori
<b>Ecranul lui iPhone 8 Plus s-ar desprinde de carcasă în timpul încărcării; problema apare la câțiva utilizatori asiatici</b>Fiecare lansare de iPhone atrage după și câteva probleme asociate noilor terminale, lucru ce se întâmplă acum și cu iPhone 8 Plus. Descoperim că o serie de utilizatori asiatici s-au trezit cu ecranul desprins de pe carcasă în timp ce au lăsat telefonul

Așa cum ați observat probabil, fiecare lansare de iPhone atrage de la sine și câteva probleme asociate noilor terminale, lucru ce se întâmplă și acum în cazul lui iPhone 8 Plus. Apar informații cu privire la faptul că o serie de utilizatori asiatici s-au trezit cu ecranul desprins de carcasă în timpul încărcării bateriei, câteva fotografii ce confirmă acest detaliu fiind afișate mai jos.

iPhone 8 Plus ecran desprins

Există aparent două cazuri semnalate la nivel oficial, acestea provenind din Taiwan și Japonia. Ar fi apărut chiar în prima săptămână a livrărilor și după cum se poate vedea în imagini, ecranul s-a desprins aproape în totalitate de rama metalică și asta datorită bateriei se pare. Utilizatorul din Taiwan numit Ms. Wu și-a primit iPhone-ul 8 Plus pe 23 septembrie și 3 zile mai târziu s-a petrecut neprevăzutul după doar 3 minute de încărcare.

iPhone 8 Plus ecran desprins

Ulterior, Ms. Wu a dus telefonul în Apple Store unde a fost preluat pentru o investigație și reparație. Cât despre utilizatorul japonez, acesta susține că unitatea sa a venit cu ecranul separat direct din cutie, lucru cam greu de crezut pentru că nu vedem acea folie specială pe care terminalul ar fi trebuit să o aibă aplicată pe întreaga carcasă.

iPhone 8 Plus ecran desprins

Revenind la cauza problemei, surse sud-coreene afirmă că totul are de-a face cu bateria de la interiorul smartphone-urilor care s-a umflat și astfel dus la desprinderea ecranului de pe carcasă. Aparent, bateriile provin de la LG Chem și în mod inedit de la Samsung SDI - aceeași filială care a fost implicată în producerea bateriilor lui Note 7. 

Urmărim cu atenție subiectul și așteptăm să vedem dacă apar alte cazuri de genul #displaygate!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×