Macheta lui iPhone 8 se lasă admirată într-un clip video hands-on; la capitolul grosime pare nu a sta prea bine

1.700 ori
<b>Macheta lui iPhone 8 se lasă admirată într-un clip video hands-on; la capitolul grosime pare nu a sta prea bine</b>Am trecut peste scăpările cu schițe ale lui iPhone 8 și în ultima vreme privim asupra unor machete realizate pentru acest viitor iDevice ce s-ar putea lansa în luna septembrie a acestui. Astăzi privim design-ul lui iPhone 8 pe seama unei machete ce se

În ultima vreme și-au făcut apariția în mediul online și fotografii ale unor machete de iPhone 8, produse care au rolul de a ne arăta cum se va prezenta handset-ul la capitolul design și dimensiuni. Astăzi vedem un clip hands-on cu o asemenea machetă a iPhone-ului aniversar și primul detaliu pe care îl remarcăm este acela că mockup-ul de față are o grosime destul de generoasă pentru standardele actuale.

iphone 8

Poate că lucrurile nu vor sta așa în final, sau poate că grosimea are de-a face cu integrarea unei baterii mai generoase, situație în care toți ar fi fericiți. Design-ul acestei machete ne este unul familiar pe care l-am mai văzut reprezentat, fiind vorba despre un corp unibody cu ramă metalică și panouri față-spate din sticlă 2.5D curbată spre margini.

Vedem și camera duală de pe spate plasată vertical ce iese în relief și prezența butoanelor fizice pentru controlul volumului, power/unlock și cel mute switch. La bază avem portul de încărcare și grila pentru difuzor și cum era de așteptat nici un semn de jack audio aici. Telefonul-machetă dispune de un look glossy și teoretic ar trebui ca varianta finală să ne ofere un display aproape edge-to-edge.

Se vehiculează prezența unui panou de 5.8 inch și totodată a unui scanner de amprente integrat în ecran sau în butonul power. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×