Huawei Mate 10 ar putea sosi cu un dock similar lui Samsung DeX; conexiunea are loc via DisplayPort

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.045 ori
<b>Huawei Mate 10 ar putea sosi cu un dock similar lui Samsung DeX; conexiunea are loc via DisplayPort</b>O veste chiar interesantă ajunge astăzi în online, aceea că Huawei Mate 10 ar putea dispune și de un accesoriu similar lui Samsung DeX, acel dock special prin care telefonul devine un soi de unitate desktop atunci când este conectat la un display

Pe zi ce trece apar noi și noi leak-uri asociate lui Huawei Mate 10, un phablet care va pune accentul și pe AI după cum aflam prin intermediul teaser-ului de ieri. Astăzi în schimb aflăm prin intermediul publicației franceze frandroid.com faptul că Huawei ar putea oferi un accesoriu neașteptat pentru noua serie Mate 10 și anume un dock în stilul lui Samsung DeX ce transformă telefonul într-un soi de unitate desktop.

Se mai dezvăluie faptul că accesoriul se va conecta via DisplayPort la un display extern, modalitate prin care conținutul va fi afișat la scală mai mare. Cel mai probabil vom avea și câteva porturi de conectivitate aici și dock-ul va oferi încărcare pentru smartphone în tot acest timp.

Rămâne să vedem cât de real este acest zvon și ce implementare au găsit cei de la Huawei pentru a transforma telefonul în unitate desktop. Vă reamintim că atât Huawei Mate 10, cât și Huawei Mate 10 Pro se lansează oficial pe data de 16 octombrie în cadrul unui eveniment de presă ce are loc în Germania.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×