Produse evoMAG.ro

Edi-Mobile, un telefon concept vintage, de pe vremea lui Edison

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.164 ori
<b>Edi-Mobile, un telefon concept vintage, de pe vremea lui Edison</b>Vedem zilnic telefoane concept si designuri futuriste de handseturi, dar oare de cate ori ati avut ocazia sa vedeti un terminal vintage? Acesta este cazul lui Edi-Mobile, telefon concept creat de catre Bill Gould si prezent in imaginile de mai jos: Numele...

Vedem zilnic telefoane concept si designuri futuriste de handseturi, dar oare de cate ori ati avut ocazia sa vedeti un terminal vintage? Acesta este cazul lui Edi-Mobile, telefon concept creat de catre Bill Gould si prezent in imaginile de mai jos:

Numele sau vine de la faptul ca terminalul ar fi fost perfect pentru epoca in care a trait Edison si este dotat cu tehnologie potrivita acelor timpuri. Dupa cum puteti vedea, telefonul vine cu o mica manivela, folosita pentru a initia apeluri, o tastatura numerica glisanta iar receptorul si "microfonul" sunt pe stil vechi.

Corpul handsetului este fabricat din lemn, iar soneria este una care aminteste de un ceas desteptator sau de 2 "sani" metalici. Oare de ce fel de sursa enorma de electricitate este nevoie pentru a alimenta acest concept?

Edi-Mobile

Edi-Mobile, un telefon concept vintage

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×