Edi-Mobile, un telefon concept vintage, de pe vremea lui Edison

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.403 ori
<b>Edi-Mobile, un telefon concept vintage, de pe vremea lui Edison</b>Vedem zilnic telefoane concept si designuri futuriste de handseturi, dar oare de cate ori ati avut ocazia sa vedeti un terminal vintage? Acesta este cazul lui Edi-Mobile, telefon concept creat de catre Bill Gould si prezent in imaginile de mai jos: Numele...

Vedem zilnic telefoane concept si designuri futuriste de handseturi, dar oare de cate ori ati avut ocazia sa vedeti un terminal vintage? Acesta este cazul lui Edi-Mobile, telefon concept creat de catre Bill Gould si prezent in imaginile de mai jos:

Numele sau vine de la faptul ca terminalul ar fi fost perfect pentru epoca in care a trait Edison si este dotat cu tehnologie potrivita acelor timpuri. Dupa cum puteti vedea, telefonul vine cu o mica manivela, folosita pentru a initia apeluri, o tastatura numerica glisanta iar receptorul si "microfonul" sunt pe stil vechi.

Corpul handsetului este fabricat din lemn, iar soneria este una care aminteste de un ceas desteptator sau de 2 "sani" metalici. Oare de ce fel de sursa enorma de electricitate este nevoie pentru a alimenta acest concept?

Edi-Mobile

Edi-Mobile, un telefon concept vintage

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×