Yahoo! Sketch-a-Search, o noua modalitate de cautare locala pe iPhone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 916 ori
<b>Yahoo! Sketch-a-Search, o noua modalitate de cautare locala pe iPhone (Video)</b>In cadrul showului CTIA Wireless 2010, Yahoo! Mobile a prezentat o noua aplicatie pentru iPhone, pe numele sau Yahoo! Sketch-a-Search. Aceasta este o metoda de cautare locala, special creata pentru restaurante, fast food-uri si alte repere de acest gen....

In cadrul showului CTIA Wireless 2010, Yahoo! Mobile a prezentat o noua aplicatie pentru iPhone, pe numele sau Yahoo! Sketch-a-Search. Aceasta este o metoda de cautare locala, special creata pentru restaurante, fast food-uri si alte repere de acest gen. Iata software-ul in actiune:

Aplicatia este compatibila cu iPhone si iPod touch, iar in clipul de mai sus o putem vedea in actiune la CTIA 2010. Utilizatorul de iPhone in cauza doreste sa gaseasca un loc unde se mananca bine in San Francisco, dar el nu cunoaste numele zonelor din oras, sau cele ale cartierelor. Astfel, el acceseaza aplicatia creata de Yahoo!, apasa pe butonul touch verde de pe ecran si deseneaza cu degetul zona care il intereseaza.

Apoi isi face aparitia o lista cu restaurante, cu rating-uri incluse (sub forma de stele) si este mentionat si specificul mancarii din restaurant (chinezeasca, tailandeza, japoneza etc.). Rezultatele sunt filtrate dupa specialitatea mancarurilor sau dupa ratinguri si exista si optiunea "Directions", care detecteaza pozitia utilizatorului si ii arata ruta catre restaurantul dorit.

Sketch-a-Search va fi in curand disponibil gratuit via App Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×