[UPDATE] - Iată cum poţi câştiga un telefon Allview V2 Viper i4G cu husa inscripţionată Mobilissimo.ro (Concurs)

Autor:  | Publicat în:  Concurs 14.104 ori
<b>[UPDATE] - Iată cum poţi câştiga un telefon Allview V2 Viper i4G cu husa inscripţionată Mobilissimo.ro (Concurs)</b>La începutul lunii aprilie Allview anunţa lansarea telefoanelor V2 Viper i4G şi V2 Viper e, care soseau cu opţiune de imprimare a unui mesaj, imagine sau logo pe huse speciale. Ei bine iată că pe Allview V2 Viper i4G îl avem în teste şi i-am realizat..

La începutul lunii aprilie Allview anunţa lansarea telefoanelor V2 Viper i4G şi V2 Viper e, care soseau cu opţiune de imprimare a unui mesaj, imagine sau logo pe huse speciale. Ei bine iată că pe Allview V2 Viper i4G îl avem în teste şi i-am realizat şi un unboxing, iar pe acest model vi-l oferim şi la concurs împreună cu Allview, după tragere la sorţi.

Împreună cu telefonul vine şi o husă branduită Mobilissimo.ro, ce va fi oferită câştigătorului cu acest smartphone, care costă 649 lei. Reţineţi că astfel de huse puteţi inscripţiona şi voi, iar detalii puteți afla de aici. Telefonul V2 Viper i4G e unul tineresc, care sunt sigur că va face cu ochiul, aşa că hai să vă spunem şi cum îl puteţi câştiga.

Iată regulile concursului:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe site-ul Allview
  2. Like la pagina de Facebook Allview
  3. Comentariu la ACEST articol (cele de pe YouTube sau unboxing ori review nu vor fi luate în considerare!), cu răspuns la întrebarea "Cu ce se deosebesc telefoanele din gama Viper faţă de restul telefoanelor Allview?"
  4. Share public pe contul personal de Facebook la UNBOXING sau REVIEW

Cele 4 capturi trebuie trimise la adresa concurs@mobilissimo.ro cu subiect "Concurs Allview V2 Viper i4G", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Tragerea la sorţi va avea loc pe 14 mai la ora 21, iar câștigătorul va fi anunțat în direct pe pagina noastră de Facebook, dar și a doua zi într-un articol dedicat.

[UPDATE] - Fericitul câștigător al telefonului Allview V2 Viper i4G oferit gratuit prin concurs de Allview Mobile și Mobilissimo.ro, este: Florea Cristian


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×