Conferința dezvoltatorilor Google I/O va avea loc anul acesta În perioada 28-29 mai

473 ori
<b>Conferința dezvoltatorilor Google I/O va avea loc anul acesta În perioada 28-29 mai</b>Deși părea că mai ieri încă ne aflam în 2014, iată că lucrurile și mai ales timpul se mișcă rapid, principalele conferințe și târguri din acest an urmând a-și deschide porțile cât de curând. După show-ul CES și MWC (martie), vom avea...

Deși părea că mai ieri încă ne aflam în 2014, iată că lucrurile și mai ales timpul se mișcă rapid, principalele conferințe și târguri din acest an urmând a-și deschide porțile cât de curând. După show-ul CES și MWC (martie), vom avea parte de un alt eveniment important, și anume conferința devoltatorilor Google I/O.

Aflăm că acest eveniment va avea loc anul acesta pe data de 28 și 29 mai, zile în care vom vedea ce noutăți ne-a pregătit Google pe partea de tehnologie. După cum bine știți, în 2014 în cadrul acestei conferințe am putut arunca o privire asupra lui Android 5.0, cât și a platformei Android TV, respectiv Android Wear.

Totodată, până în mai ne-am putea aștepta și la o creștere importantă a cotei de piață Android Lollipop datorată atât producătorilor ce aduc update-ul pe telefoanele lansate în trecut, cât și noilor device-uri ce vor sosi din fabrică cu această versiune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×