Conferinta WWDC 2009 va avea loc intre 8 si 12 iunie; include anuntarea noului iPhone?

1.242 ori
<b>Conferinta WWDC 2009 va avea loc intre 8 si 12 iunie; include anuntarea noului iPhone?</b>In vreme ce noi ne vom pregati de CERF 2009, la inceputul lunii iunie va mai avea loc un eveniment extrem de important pentru industria mobila si pentru tehnologia de varf: Worldwide Developer Conference 2009, organizat intre 8 si 12 iunie in San...

In vreme ce noi ne vom pregati de CERF 2009, la inceputul lunii iunie va mai avea loc un eveniment extrem de important pentru industria mobila si pentru tehnologia de varf: Worldwide Developer Conference 2009, organizat intre 8 si 12 iunie in San Francisco. Sa fie acesta momentul ales pentru anuntarea noului iPhone?

Zvonurile afirma ca noul iPhone va rula toate cele 25.000 de aplicatii din App Store fara probleme, datorita lui iPhone OS 3.0, iar noua versiune a terminalului va sosi cu un CPU imbunatatit si accelerare grafica, care ii va permite sa depaseasca performantele de gaming ale unui PSP. Evident, noul model va dispune si de suport pentru conectivitate de 2 ori mai rapida, prin intermediul upgrade-ului AT&T HSPA.

 http://www.tgdaily.com/content/view/41833/135/

Tot din categoria zvonurilor, cei de la ArsTechnica au descoperit referiri la noi terminale mobile multi-touch in codul lui iPhone OS 3.0 si SDK 2.0, printre aceste noi produse numarandu-se un asa-zis "iPhone 2.1", un "iPhone 3.1" dar si o noua varianta a lui iPod Touch. Au aparut deja si primele imagini care sugereaza existenta unui prototip iPhone complet nou si chiar concepte/imagini cu un potential netbook creat de Apple, sub numele de cod iProd 0.1.

Acest "iProd" ar putea la fel de bine sa fie un tablet Mac, un gadget gen iPod touch, dar mai mare sau un digital personal trainer. Revenind pentru o clipa la iPhone-ul upgradat, cei de la Boy Genius Report afirma ca un oficial sus-pus de la AT&T ar fi confirmat prezenta unei camere de inalta rezolutie printre specificatiile noului terminal. Aceasta ar suporta autofocus si inregistrare video, in vreme ce viteza de conexiune crescuta a noului iPhone va fi asigurata de noile chipuri Infineon.

Via: [Tgdaily.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×