Elephone C1X primește un unboxing oficial; phablet metalic cu dotări mid-range și Android Marshmallow

1.035 ori
<b>Elephone C1X primește un unboxing oficial; phablet metalic cu dotări mid-range și Android Marshmallow</b>Printre telefoanele ce se pregătesc de debut în perioada următoare se numără și modelul Elephone C1X, smartphone care astăzi primește un unboxing oficial din partea companiei producătoare. Avem de-a face aici un un produs din zona de buget care totuși

Unul dintre telefoanele pregătite de către chinezii de la Elephoneeste și modelul C1X despre care am aflat câteva informații chiar de curând. Acest phablet arătos primește astăzi un unboxing oficial din partea companiei producătoare și avem astfel ocazia să aflăm ce accesorii sunt incluse la pachet.

Elephone C1X

Pentru început vedem smartphone-ul care aici vine în varianta pe negru mat și care la prima vedere arată foarte bine. Primim în cutie un cablu microUSB v2.0, un încărcător, o cheiță metalică pentru accesarea slotului SIM, manualul de instrucțiuni și totodată o husă din TPU pentru telefon.

Vă reamintim că Elephone C1X va sosi cu display HD de 5.5 inch, cu 2 GB memorie RAM și cu 16 GB spațiu intern de stocare. Vom avea și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Samsung, un scanner de amprente și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Prețul său este de doar 119.99 dolari și mai multe detalii aflați de aici!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×