Flagship-ul Galaxy S8 ar urma să fie disponibil în două noi variante de culoare: violet și magenta

5.429 ori
<b>Flagship-ul Galaxy S8 ar urma să fie disponibil în două noi variante de culoare: violet și magenta</b>Deși mai avem ceva timp de așteptat până la debutul smartphone-ului Samsung Galaxy S8, iată că pe web își fac apariția din ce în ce mai multe detalii. Astăzi descoperim că terminalul ar urma să vină și în două variante noi de culoare, printre acestea

Cu toate că lansarea lui Samsung Galaxy S8 este cam departe (29 martie), veștile despre noul terminal continuă să sosească în mediul online, astăzi fiind momentul în care descoperim ce variante de culoare mai speciale ar urma să primească acest flagship al anului 2017. 

Samsung Galaxy S8

Informația vine din partea contului de Twitter @MMDDJ_China sub forma a două fotografii pe care le puteți vedea aici. Imaginile dezvăluie faptul că Galaxy S8 ar putea ajunge la vânzare și pe violet, respectiv magenta/roz. De obicei, sud-coreenii țin să lanseze asemenea modele exclusiviste la câteva luni bune de la debutul terminalelor flagship, dar poate că acum vom avea din start mai multe culori din care putem alege.

Samsung Galaxy S8

Scăpările anterioare ne-au prezentat flagship-ul pe auriu, negru, dar și pe o nuanță de argintiu similară cu cea avută la ora actuală și în cazul lui S7. Ținând cont de evoluția leak-urilor, ar trebui ca în perioada următoare să vedem și primele fotografii cu pachetul de retail în care Galaxy S8 va sosi. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×