Elephone QQ se afișează în noi fotografii; device cu display de 5.3 inch și carcasă cu inserții de piele ecologică

Autor:  | Publicat în:  Elephone 795 ori
<b>Elephone QQ se afișează în noi fotografii; device cu display de 5.3 inch și carcasă cu inserții de piele ecologică</b>&Icirc;n urmă cu aproximativ o săptăm&acirc;nă vă prezentam &icirc;n cadrul unui articol, c&acirc;teva fotografii cu un nou concept pregătit de către Elephone. Este vorba despre Elephone QQ, device ce iese &icirc;n evidență prin carcasa sa...

În urmă cu aproximativ o săptămână vă prezentam în cadrul unui articol, câteva fotografii cu un nou concept pregătit de către Elephone. Este vorba despre Elephone QQ, device ce iese în evidență prin carcasa sa metalică uni-body și inserțiile din piele ecologică ce au fost integrate peste.

Ei bine, astăzi primim noi fotografii cu acest terminal, moment în care putem admira varianta neagră ce include inserții de piele roșie. După cum aflam și anterior, Elephone QQ urmează a adopta un display de 5.3 inch, dimensiune ce îl face relativ compact pentru piața actuală în care predomină terminale de 5.5 - 6 inch.

Tot la capitolul specificații, am putea primi un procesor octa-core, 2 sau 3 GB memorie RAM, conectivitate 4G LTE și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Rămâne de văzut dacă acest device va intra în producție la un moment dat, și dacă prețul va fi la fel de accesibil ca și celelalte modele din gama Elephone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×