Elephone pregătește un nou terminal de top; vine într-o carcasă uni-body metalică cu inserții din piele eco

Autor:  | Publicat în:  Elephone 820 ori
<b>Elephone pregătește un nou terminal de top; vine într-o carcasă uni-body metalică cu inserții din piele eco</b>Dacă vă numarați printre cei care urmăresc pagina de Facebook a producătorului chinez Elephone, atunci știți cu siguranță despre teaserele din ultimul timp. Cel mai recent astfel de teaser vine astăzi, zi &icirc;n care ni se dezvăluie un...

Dacă vă numarați printre cei care urmăresc pagina de Facebook a producătorului chinez Elephone, atunci știți cu siguranță despre teaserele din ultimul timp. Cel mai recent astfel de teaser vine astăzi, zi în care ni se dezvăluie un smartphone ceva mai diferit față de modele actuale din portofoliu.

Așa cum puteți vedea din imagini, telefonul sosește într-o carcasă specială realizată din metal și inserții de piele de culoare portocalie (probabil plastic), elemente care în combinație cu panoul frontal negru creează un un efect de design foarte atractiv. Capacul spate ce nu pare a fi detașabil, conține de asemenea câteva desene ce ne amintesc de un circuit.

Elephone pregătește un nou terminal de top; vine într-o carcasă uni-body metalică cu inserții din piele eco

Ni se aduce la cunoștiință faptul că acest device va oferi un panou de 5.3 inch, a cărui rezoluție este necunoscută pentru moment. Aflăm și faptul că lansarea sa ar putea avea loc în primul trimestru al anului viitor.

Elephone

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×