Microsoft Lumia 950, disponibil la pre-comandă prin intermediul Vodafone; iată prețul său

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.444 ori
<b>Microsoft Lumia 950, disponibil la pre-comandă prin intermediul Vodafone; iată prețul său</b>Un smartphone mult așteptat de către utilizatorii sistemului de operare Windows, este și modelul Lumia 950, device ce este disponibil de astăzi la pre-comandă prin intermediul operatorului Vodafone Rom&acirc;nia. După cum bine știți, acest...

Un smartphone mult așteptat de către utilizatorii sistemului de operare Windows, este și modelul Lumia 950, device ce este disponibil de astăzi la pre-comandă prin intermediul operatorului Vodafone România. După cum bine știți, acest terminal vine din fabrică cu Windows 10 Mobile.

Ca și specificații avem parte de un display AMOLED de 5.2 inch cu rezoluție 2560 x 1440 pixeli și protejat de Gorilla Glass 3, un procesor hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 tactat la 1.82 GHz, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Primim și un slot pentru carduri microSD de până la 200 GB.

Telefonul de față ne aduce o cameră foto principală de 20 megapixeli cu bliț triplu, un senzor frontal de 5 megapixeli, port USB Type-C 3.1, și o baterie de 3000 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă, dar și cu cea de încărcare wireless. Telefonul măsoară 8.2 mm în grosime, cântărește 150 grame și vine cu suport pentru cartelă nano-SIM.

Revenind la Vodafone, aflați că operatorul vinde device-ul la un preț de 559 euro fără abonament, sumă ce se convertește în aproximativ 2485 lei. De asemenea, avem posibilitatea de a opta și pentru achiziția la abonament, prețul plătit inițial fiind redus. Un exemplu este abonamentul Super RED 49, plan tarifar ce ne aduce telefonul la un preț de 139 euro.

Vodafone România va începe livrarea de terminale Lumia 950 către clienți ce au plasat o pre-comandă, începând din 2 decembrie. Puteți comanda telefonul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×