Elephone S8 ni se prezintă în fotografii hands-on; smartphone cu display edge-to-edge!

1.834 ori
<b>Elephone S8 ni se prezintă în fotografii hands-on; smartphone cu display edge-to-edge!</b>În vreme ce producători precum HTC ezită să aducă pe piață terminale cu panouri edge-to-edge, iată că firme asiatice mai puțin cunoscute reușesc să ofere asemenea produse publicului. Cel mai nou exemplu este Elephone, companie ce pregătește lansarea lui

Xiaomi Mi Mix a fost terminalul ce a deschis nu doar apetitul publicului pentru smartphone-urile cu display edge-to-edge, ci și a producătorilor rivali de pe piață. Elephone este una dintre companiile ce pregătește un rival serios pentru Mi Mix, handset ce va fi cunoscut sub denumirea de Elephone S8 și care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii hands-on dezvăluite chiar de către firma producătoare.

Elephone S8

Vedem aici un smartphone similar modelului Xiaomi, cu excepția bărbiei de jos unde cei de la Elephone au adus un buton home cu scanner de amprente. Încă nu se cunoaște diagonala acestui nou handset, dar tindem să credem că se apropie de 6 sau chiar 6.44 inch ca în cazul lui Mi Mix.

Elephone S8

Compania asiatică ține să ne amintească că acesta este doar un prototip, semn că produsul final ar putea arăta altfel. Până când handset-ul debutează oficial, ne delectăm cu aceste imagini și de ce nu, sperăm ca și ceilalți producători de pe piață să vină cu soluții similare. LG și Samsung ne-au dovedit cu flagship-urile din acest an faptul că se poate, așa că așteptăm și răspunsul HTC, Xiaomi și OnePlus!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×