Schițe ale smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9 ajung pe web; ambele aduc camere duale la pachet

1.263 ori
<b>Schițe ale smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9 ajung pe web; ambele aduc camere duale la pachet</b>Posibil ca în această vară pe piață să debuteze și smartphone-urile Nokia 8, respectiv Nokia 9 - telefoane ce sunt subiect de leak-uri de ceva vreme. Vedem astăzi prin intermediul celor de la NokiaPowerUser o serie de presupuse schițe ale noilor handset

În perioada următoare așteptăm și debutul smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9, telefoane care au început să își facă apariția în materiale de tip leak de puțină vreme. Astăzi prin intermediul celor de la NokiaPowerUser.com vedem o serie de presupuse schițe pentru aceste noi handset-uri, cu mențiunea că materialele de față au fost trimise publicației din partea unei surse necunoscute.

Nokia 8

Ambele terminale par a opta pentru un design similar, dar primul dintre acestea care s-ar putea dovedi a fi Nokia 8, sosește cu un scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home. Avem camere foto duale pe amândouă terminalele de aici, dar și panouri frontale ce impresionează prin muchiile foarte înguste din jurul ecranului.

Nokia 9

Cât despre Nokia 9, lipsa scanner-ului de amprente din schiță poate face referire la o posibilă integrare a acestui modul direct în ecran, sau în cel mai rău caz lateral cum am văzut pe smartphone-urile Xperia din ultimii ani. De asemenea, acest terminal flagship ar urma să ofere un display cu raport 18:9, în vreme ce Nokia 8 va rămâne pe stil tradițional cu un ecran 16:9. Încă este devreme să luăm aceste leak-uri drept reale, așa că așteptăm fotografii cu cele două dispozitive și listări în benchmark-uri în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×