Schițe ale smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9 ajung pe web; ambele aduc camere duale la pachet

1.242 ori
<b>Schițe ale smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9 ajung pe web; ambele aduc camere duale la pachet</b>Posibil ca în această vară pe piață să debuteze și smartphone-urile Nokia 8, respectiv Nokia 9 - telefoane ce sunt subiect de leak-uri de ceva vreme. Vedem astăzi prin intermediul celor de la NokiaPowerUser o serie de presupuse schițe ale noilor handset

În perioada următoare așteptăm și debutul smartphone-urilor Nokia 8 și Nokia 9, telefoane care au început să își facă apariția în materiale de tip leak de puțină vreme. Astăzi prin intermediul celor de la NokiaPowerUser.com vedem o serie de presupuse schițe pentru aceste noi handset-uri, cu mențiunea că materialele de față au fost trimise publicației din partea unei surse necunoscute.

Nokia 8

Ambele terminale par a opta pentru un design similar, dar primul dintre acestea care s-ar putea dovedi a fi Nokia 8, sosește cu un scanner de amprente plasat frontal sub forma unui buton home. Avem camere foto duale pe amândouă terminalele de aici, dar și panouri frontale ce impresionează prin muchiile foarte înguste din jurul ecranului.

Nokia 9

Cât despre Nokia 9, lipsa scanner-ului de amprente din schiță poate face referire la o posibilă integrare a acestui modul direct în ecran, sau în cel mai rău caz lateral cum am văzut pe smartphone-urile Xperia din ultimii ani. De asemenea, acest terminal flagship ar urma să ofere un display cu raport 18:9, în vreme ce Nokia 8 va rămâne pe stil tradițional cu un ecran 16:9. Încă este devreme să luăm aceste leak-uri drept reale, așa că așteptăm fotografii cu cele două dispozitive și listări în benchmark-uri în perioada următoare. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×