Elephone apelează la crowdfunding pentru dezvoltarea flagship-ului Z1; telefon cu 6 GB RAM și display edge-to-edge

1.021 ori
<b>Elephone apelează la crowdfunding pentru dezvoltarea flagship-ului Z1; telefon cu 6 GB RAM și display edge-to-edge</b>Cu toate că în general vedem proiecte crowdfunding sosind din partea companiilor de tip startup, iată că astăzi avem o companie destul de cunoscută ce apelează la ajutorul utilizatorilor pentru dezvoltarea unui nou terminal flagship. Este vorba despre

De cele mai multe ori vedem doar companii de tip startup apelând la proiecte de crowdfunding, dar de această dată avem un nume cunoscut de pe piața smartphone care cere ajutorul publicului pentru dezvoltarea unui nou flagship. Este vorba despre Elephone, firmă ce a deschis pe site-ul oficial o astfel de platformă de crowdfunding cu scopul de a transforma în realitate smartphone-ul Elephone Z1 pe care îl vedeți mai jos. 

Elephone Z1

Pentru 189.99 dolari vă puteți rezerva acest smartphone care odată cu lansarea comercială va fi vândut la un preț cu 40 dolari mai mare decât cel prezent aici. De asemenea, există opțiunea de a dona 1 dolar acestui proiect și astfel avea șansa de a participa la o extragere specială ce vă poate transforma în câștigătorul unui Elephone Z1 nou-nouț. 

Elephone Z1

Există și o alternativă pentru cei care nu vor să își asume un risc prea mare în eventualitatea în care terminalul nu va mai fi lansat oficială în cazul în care target-ul campaniei nu este atins. Aceștia vor plăti doar 49.99 dolari, iar ulterior odată ce smartphone-ul devine real, vor plăti și diferența de 150 dolari pentru achiziția produsului. 

Din punct de vedere hardware, produsul de față va sosi cu display Full HD de 5.5 inch cu margini foarte înguste în jurul ecranului, cu procesor Helio P20, cu 6 GB memorie RAM și cu 64 GB de stocare flash. Avem și scanner de amprente, port USB Type-C, o baterie de 3100 mAh și un amplificator audio NXP HD. Aici se menționează faptul că Elephone Z1 vine cu Android 6.0, dar nu ar fi exclus ca odată finalizat proiectul să vedem direct Nougat din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×