Elephone S9 va opta pentru un display AMOLED flexibil; va aduce și procesor Snapdragon 660

1.572 ori
<b>Elephone S9 va opta pentru un display AMOLED flexibil; va aduce și procesor Snapdragon 660</b>Un nou teaser oferit astăzi de către compania asiatică Elephone ne dezvăluie faptul că viitorul smartphone numit Elephone S9 va opta pentru un display AMOLED flexibil. Acesta va fi unul dintre punctele forte ale device-ului, alături de

Undeva pe la începutul lunii septembrie am aflat că Elephone lucrează la primul smartphone din portofoliu echipat cu procesor Qualcomm, o adevărată realizare pentru firma asiatică care până în prezent aduce doar variante bazate pe MediaTek. Produsul se numește Elephone S9 și la acea vreme vedeam protecția sa de ecran ce confirma prezența unui display cu aspect 18:9.

Acum aflăm pe seama unui teaser video faptul că ecranul va fi unul flexibil cu tehnologie AMOLED (POLED), panou ce are multiple avantaje precum consumul scăzut de energie și claritatea deosebită, repesctiv luminozitatea ridicată. Faptul că ecranul este flexibil nu înseamnă că și telefonul va fi, în cazul în care vă întrebați.

Din teaser-ul anterior vedeam cum protecția de ecran era ușor curbată spre marginile laterale, semn că Elephone se inspiră de la Galaxy S8 aici. Mă gândesc că telefonul va oferi 4 sau 6 GB RAM, o baterie de peste 3000 mAh și un scanner de amprente plasat în spate sau lateral. În clipul postat de companie vedem că prototipul aduce cameră duală în spate!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×