Samsung brevetează design-ul asociat unei tablete pliabile; vedem o serie de schițe

929 ori
<b>Samsung brevetează design-ul asociat unei tablete pliabile; vedem o serie de schițe</b>Sud-coreenii de la Samsung tot primesc brevete noi, cel mai recent dintre ele dezvăluindu-ne o tabletă pliabilă. Sunt oferite și o serie de schițe aici și privindu-le mai atent, am putea spune că odată pliată, tableta se transformă într-un

Multe brevete au fost primite de către sud-coreenii de la Samsung în ultima perioadă, printre acestea numărându-se și cel care ne dezvăluia faptul că Galaxy X ar putea fi mai degrabă un soi de telefon cu clapetă și nu un handset flexibil precum credeam. Astăzi mai descoperim un brevet de genul, unul asociat unei tablete care se remarcă prin caracteristica sa de a fi pliată și a se transforma într-un phablet generos.

Brevet Samsung

Brevetul a fost acordat în Coreea de Sud și avem aici plasate și câteva schițe extrase din documente. La prima vedere produsul descris aici ne amintește de acel concept din 2014 pe care îl puteți vedea în clipul de mai jos. Tableta din brevet se deschide ca o carte și într-una dintre schițe vedem cum se afișează o interfață similară cu cea de pe un smartphone. 

Brevet Samsung

Sunt prezente și 4 butoane fizice plasate lateral a căror funcționalitate nu este știută și observăm că la mijloc, această tabletă are un display cu o mică curbură. Nu ar fi exclus ca sud-coreenii să fi găsit o modalitate prin care în loc de o balama clasică precum vedem la tabletele Yoga Book să fie inclusă o zonă de ecran flexibil conectat la alte două panouri standard stânga-dreapta. Cât de curând va fi pus acest concept în aplicare nu putem ști, dar înaintea tabletei pliabile așteptăm debutul lui Galaxy X pe care CEO-ul l-a anunțat pentru 2018!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×