Sony Xperia XZ1 zâmbește pentru cameră; va sosi cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835

1.821 ori
<b>Sony Xperia XZ1 zâmbește pentru cameră; va sosi cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 835</b>Ne aflăm la al 3-lea leak marca Sony Xperia XZ1 astăzi, scăpare ce de această dată constă într-o serie de fotografii reale ale flagship-ulu ce este așteptat la IFA. Se reconfirmă acel design pe care l-am văzut dimineață și avem o serie de dotări

În această dimineață am văzut fotografii ale carcasei lui Sony Xperia XZ1, iar la scurt timp au fost dezvăluite și randări detaliate pentru flagship-ul japonez ce va debuta în cadrul IFA. Continuă ziua cu scăpări asociate acestui produs și de această dată ne sunt oferite fotografii reale cu dispozitivul în cauză ce are aplicat peste ecran o folie de protecție care prezintă o parte dintre dotările hardware ce vor fi găsite la bord!

Sony Xperia XZ1

Nu este clar însă dacă în cazul de față vedem direct dispozitivul real sau doar o machetă a produsului, dar design-ul se reconfirmă - fiind identic precum cel prezentat în scăpările precedente. Folia de protecție cu pricina dezvăluie că telefonul vine cu display de 5.2 inch, cu 64 GB spațiu intern de stocare și cu puternicul procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835.

Sony Xperia XZ1

Tot aici este menționată prezența unui senzor selfie de 13 megapixeli, a unei camere foto principale de 19 megapixeli cu suport pentru captură video super slow-motion la 960fps și a celor 64 GB de stocare flash. Sony Xperia XZ1 va oferi și 4 GB RAM, funcția PS4 Remote Play, certificare IP65/68 pentru rezistență la apă și praf și acustică Hi-Fi. Va avea și un frățior cu display HD de 4.6 inch și același procesor Snapdragon 835 la interior. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×