Elephone S9 va fi primul smartphone cu procesor Qualcomm al companiei asiatice

1.712 ori
<b>Elephone S9 va fi primul smartphone cu procesor Qualcomm al companiei asiatice</b>Până acum câțiva ani Elephone era o simplă companie asiatică apărută după ploaie, iar acum aflăm că firma se pregătește pentru lansarea primului smartphone echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon. Telefonul se va numi Elephone S8 și știind că

Printre companiile asiatice ceva mai cunoscute în ultimul timp se află și Elephone, firmă care până acum câțiva ani încă se afla sub anonimat. Compania a crescut atât de mult încât se pregătește de lansarea primului smartphone echipat cu procesor Qualcomm Snapdragon, lucru pe care rar îl vedem din partea unor asemenea firme asiatice.

Elephone S9

O postare de pe Facebook-ul Elephone ne aduce la cunoștiință faptul că în acest moment se lucrează la smartphone-ul numit Elephone S9 - produs din zona high-end. În afara dezvăluirii legate de procesorul utilizat, nu se mai știe nimic despre noul terminal la nivel de dotări hardware așa că pot începe supozițiile.

Firma asiatică ține totuși să menționeze că acesta va avea un preț destul de mare raportat la actualele terminale din portofoliu, fiind vehiculat un preț cu 50% mai mic decât cel purtat de Samsung Galaxy S8. Din câte vedem în fotografiile dezvăluite pe rețeaua de socializare, se pare că Elephone S9 va fi încă un smartphone cu panou 18:9,diagonală generoasă și aparent muchii laterale curbate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×