eMAG prezintă campania de reduceri ”Zilele Samsung” prețuri speciale la smartphone-uri și tablete

1.326 ori
<b>eMAG prezintă campania de reduceri ”Zilele Samsung” prețuri speciale la smartphone-uri și tablete</b>începând de astăzi și până pe data de 16 ianuarie cei de la eMAG desfășoară campania de reduceri denumită ”Zilele Samsung”, eveniment prin care primim prețuri speciale la smartphone-urile și tabletele dezvoltate de către...

începând de astăzi și până pe data de 16 ianuarie cei de la eMAG desfășoară campania de reduceri denumită “Zilele Samsung, eveniment prin care primim prețuri speciale la smartphone-urile și tabletele dezvoltate de către producătorul sud-coreean. în rândurile de mai jos veți regăsi câteva astfel de exemple atractive.

Un smartphone foarte căutat și acum la început de 2015 este Samsung Galaxy S4, device cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.9 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto de 13 megapixeli cu bliț LED. Prețul acestui device este acum de 1.399 lei.

eMAG prezintă campania de reduceri “Zilele Samsung”; prețuri speciale la smartphone-uri și tablete

De asemenea, pentru suma de 899 lei putem alege în schimb varianta Galaxy S4 Mini, acesta din urmă sosind cu Super Amoled qHD de 4.3 inch, un procesor dual-core de 1.7 GHz, 1.5 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S4 Mini

Nu în ultimul rând ni se propune și tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, model ce ne oferă un display de 7 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3600 mAh, totul pentru suma de 399 lei. Mai multe produse Samsung cu prețuri speciale găsiți aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×