evoMAG.ro prezintă promoțiile sfârșitului de an; reduceri atractive la smartphone-uri și tablete

1.038 ori
<b>evoMAG.ro prezintă promoțiile sfârșitului de an; reduceri atractive la smartphone-uri și tablete</b>Dacă vă gândiți să pășiți în 2015 cu un nou gadget în buzunarul vostru, atunci răspunsul ar putea veni de la evoMAG.ro, retailer ce astăzi ne prezintă câteva promoții pentru sfârșitul acestui an 2014 în care au fost lansate o mulțime de...

Dacă vă gândiți să pășiți în 2015 cu un nou gadget în buzunarul vostru, atunci răspunsul ar putea veni de la evoMAG.ro, retailer ce astăzi ne prezintă câteva promoții pentru sfârșitul acestui an 2014 în care au fost lansate o mulțime de terminale care mai de care mai inteligente și mai atractive.

Astfel, dintre smartphone-urile cu preț redus putem alege modelul Allview Impera M, un terminal Windows Phone 8.1 ce ne aduce un display de 4 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, două sloturi SIM și conectivitate 3G, totul pentru doar 349 lei.

De asemenea, și Sony Xperia C3 beneficiază de o reducere de luat în seamă, acest telefon sosind la pachet cu un display IPS HD de 5.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto selfie de 5 megapixeli cu bliț LED. Prețul lui Xperia C3 este acum de 1.099 lei.

Nu în ultimul rând, ni se propune și tablet Allview Wi7, model cu display de 7 inch, procesor quad-core Intel Atom Z3735G de 1.33 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și sistemul de operare Windows 8.1 Allview Wi7 poate fi achiziționată la prețul de 379 lei. Mai multe reduceri interesant puteți găsi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×