eMAG dă startul campaniei de reduceri Oktoberfest; iată cele mai atractive 3 smartphone-uri din ofertă!

6.753 ori
<b>eMAG dă startul campaniei de reduceri Oktoberfest; iată cele mai atractive 3 smartphone-uri din ofertă!</b>Fără nici un anunț în prealabil, iată că cei de la eMAG revin acum cu un nou festival de reduceri intitulat Oktoberfest, campanie ce aduce discount-uri ce merită a fi luate în seamă de către noi. Printre produsele listate regăsim și...

Fără nici un anunț în prealabil, iată că cei de la eMAG revin acum cu un nou festival de reduceri intitulat Oktoberfest, campanie ce aduce discount-uri ce merită a fi luate în seamă de către noi. Printre produsele listate regăsim și smartphone-uri, terminale ce astăzi primesc prețuri speciale.

Astfel, putem alege unele dintre cele mai tari smartphone-uri ale anului 2014, device-uri ce au fost testate și aici în redacția Mobilissimo, și care ne-au impresionat plăcut atât din punct de vedere al dotărilor, cât și prin design-ul, respectiv funcțiile extra pe care le integrează.

Samsung Galaxy S5 la reducere (eMAG)

Unul dintre acestea este și Samsung Galaxy S5, terminal ce oferă un display Full HD de 5.1 inch, un procesor quad-core de 2.5 GHz, 2 GB memorie RAM, un scanner pentru amprente și un senzor pentru măsurarea pulsului. Acesta beneficiază acum de o reducere de 11% și costă doar 1.999 lei în versiunea de 16 GB.

LG G3 la reducere (eMAG)

Un alt smartphone pe care îl putem achiziționa acum la un preț de sub 2.000 lei este LG G3, device cu șanse mari la titlul de telefonul anului. LG G3 dispune de un display Quad HD de 5.5 inch, 2 GB memorie RAM și un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz. Prețul acestui terminal este acum de 1.949 lei.

LG Nexus 5 la reducere (eMAG)

De asemenea, putem alege și smartphone-ul LG Nexus 5, terminal cu dotări de top ce costă acum cu 6% mai puțin față de prețul de acum câteva zile. Device-ul poate fi acum achiziționat pentru suma de doar 1.399 lei. Pentru mai multe oferte puteți consulta oferta completă chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×