Emporia Talk Premium, un telefon simplu pentru bunici

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.310 ori
<b>Emporia Talk Premium, un telefon simplu pentru bunici</b>Fiindca tot vin sarbatorile de iarna, a venit momentul sa ne gandim si la bunici, astfel ca aruncam o privire asupra lui Emporia Talk Premium, un handset simplist pentru persoanele de peste 50 de ani. &nbsp; &nbsp; Avem de-a face cu un telefon destul de...

Fiindca tot vin sarbatorile de iarna, a venit momentul sa ne gandim si la bunici, astfel ca aruncam o privire asupra lui Emporia Talk Premium, un handset simplist pentru persoanele de peste 50 de ani.

Avem de-a face cu un telefon destul de gros, cu un look retro si cu functii limitate: apelare vocala, mesaje text si alarma. Talk Premium este foarte usor de utilizat, in special datorita butoanelor de mari dimensiuni si a ecranului iluminat in culoarea portocaliu, foarte usor de vizualizat, chiar daca utilizatorul are unele probleme cu ochii.

Terminalul foloseste butoane laterale pentru a accesa meniul si incorporeaza difuzoare puternice, pentru cei cu probleme de auz. Durata de viata a bateriei lui Talk Premium este impresionanta, 180 de ore in standby si aflam ca telefonul este compatibil si cu aparate auditive. Daca doriti sa faceti un astfel de handset cadou bunicilor de Craciun, aflati ca el costa 115 euro si este disponibil pe acest site.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×