Emulare Android pe desktop fără probleme prin intermediul aplicației Andy

Autor:  | Publicat în:  Android 1.556 ori
<b>Emulare Android pe desktop fără probleme prin intermediul aplicației Andy</b>Dacă vreți să emulați experienta Android pe desktop, atunci aveți la dispoziție aplicația Andy, care va permite să jucați chiar și jocurile preferate de pe mobil pe PC. Andy este un emulator Android pentru desktop, despre care aflați mai multe...

Dacă vreți să emulați experienta Android pe desktop, atunci aveți la dispoziție aplicația Andy, care va permite să jucați chiar și jocurile preferate de pe mobil pe PC. Andy este un emulator Android pentru desktop, despre care aflați mai multe mai jos.

El funcționează pe PC și Mac și rulează pe baza lui Android 4.2 Jelly Bean, cu promisiunea de la dezvoltatori că va sosi și o variantă mai nouă. După instalarea softului va trebui să vă logați în contul Google și în 1ClickSync pentru a sincroniza Andy cu terminalul Android pe care vreți să îl emulați pe desktop.

Veți putea controla emulatorul și de pe terminalul mobil, dacă doriți, ceea ce e util în jocurile cu accelerometru, de care un PC nu dispune. Nu îl veți găsi pe Andy în Google Play încă, dar îl puteți descărca de aici sub formă de APK. Iată și site-ul său oficial, de unde puteți descărca softul de care aveți nevoie pe desktop.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×