Sony Xperia Z2 Compact va purta numele Xperia A2 În Japonia, apare În primele imagini

1.176 ori
<b>Sony Xperia Z2 Compact va purta numele Xperia A2 În Japonia, apare În primele imagini</b>Japonezii se pregătesc deja de un succesor al lui Sony Xperia Z1 Compact, care nu se va numi Z2 Compact, ci aparent Xperia A2. Terminalul are și numele de cod SO-04F "Altair" și a apărut în câteva broșuri din Japonia. &nbsp; Ca design acest model...

Japonezii se pregătesc deja de un succesor al lui Sony Xperia Z1 Compact, care nu se va numi Z2 Compact, ci aparent Xperia A2. Terminalul are și numele de cod SO-04F "Altair" și a apărut în câteva broșuri din Japonia.

Ca design acest model aduce puține schimbări de design, iar modificarile țin mai degrabă de colorit. Astfel, handsetul vine pe gri, alb, "lavanda" și portocaliu. Telefonul este dotat cu un display de 4.3 inch și aici se opresc detaliile din păcate. Z1 Compact a fost un telefon foarte bine dotat, având în vedere dimensiunea redusă a ecranului, deci mă aștept ca și urmașul sau să aibă specificații bune.

Sony Xperia Z2 Compact va purta numele Xperia A2 În Japonia, apare În primele imagini

Nu este exclusa o cameră de 20 MP, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM și un procesor Snapdragon 800 sau mai bun. Ceva îmi spune totuși că Sony își va încerca norocul cu un Mini real de această dată, unul mai modest dotat, care să concureze cu viitoarele Galaxy S5 Mini și HTC One M8 Mini în aceeași gamă de preț.

Mulțumim Darius pentu pont!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×