Blasfemie! Android rulează pe iPhone prin intermediul unei huse speciale (Video)

4.063 ori
<b>Blasfemie! Android rulează pe iPhone prin intermediul unei huse speciale (Video)</b>Cine ar fi crezut că Android va rula la un moment dat pe iPhone? Ei bine, acest lucru este acum posibil prin intermediul unei huse speciale dezvoltată de către Nick Lee - un avid al portărilor de sistem de operare, acesta reușind să aducă și Windows 95 pe

Cred că mii de ore de munca au fost irosite de dezvoltatori şi hackeri pentru a încerca să aducă Android pe iPhone, de obicei fără prea mare succes. Ceea ce vedeţi mai jos pare o reuşită, dar implică şi o componentă hardware, sau mai bine zis o husă specială cu extra componente la bord.

Dezvoltatorul Nick Lee e în spatele acestei blasfemii la care strâmbă din nas orice fanatic Apple. Lee nu e la prima ispravă de genul, el aducând şi Windows 95 pe Apple Watch. Pentru a face să meargă aceasta portare e nevoie de o husă specială de smartphone, scoasă la imprimantă 3D. Îndrăzneţul dezvoltator a clonat Android Open Source Project şi a creat o variantă custom a lui Android Marshmallow, care să ruleze pe un mini sistem cu o placă de bază integrată în acel setup.

Apoi a creat acea husă specială, care include placa respectiva, o baterie, un rezistor şi un convertor. Primul rezultat arată ca o cărămidă, dar varianta 2 a fost ceva mai plăcută la nivel estetic. Şi-au făcut apariţia şi portul USB şi HDMI, dar şi slotul microSD, încă o blasfemie pentru iPhone. Nick Lee pare a rula Android pe acest iPhone folosind o aplicaţie Tendigi specială şi instalată pe handsetul Apple.

Tendig este un studio de dezvoltare şi design mobil, al cărui CTO e Nick Lee de altfel. Lee subliniază că acest procedeu exemplificat în clipul de mai jos nu e prea practic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×