Essential Inc. ar fi scoasă la vânzare, iar noul flagship al companiei anulat; Iată ce spune și Andy Rubin

1.580 ori
<b>Essential Inc. ar fi scoasă la vânzare, iar noul flagship al companiei anulat; Iată ce spune și Andy Rubin</b>În ultimele ore a ajuns în mediul online și informația că Essential Inc. ar fi pusă la vânzare, firma creată de către Andy Rubin anul trecut care ne-a adus și un smartphone interesant dar care nu a reușit să rupă gura târgului. De asemenea,

Fix în urmă cu un an pe piață debuta și Essential Phone, un terminal promițător venit din partea co-fondatorului Android și anume Andy Rubin. Deși firma denumită Essential Inc. avea mari așteptări de la acest handset, succesul nu a mai venit și asta ca urmare a unor elemente dezamăgitoare precum camera foto ce nu a impresionat publicul. Și prețul mare de lansare a avut un cuvânt de spus, iar acum s-ar părea că succesorul a fost anulat.

Andy Rubin

Acest detaliu ne este adus la cunoștiință prin intermediul unui raport marca Bloomberg care mai indică și faptul că Essential Inc. ar fi scoasă la vânzare. Întreaga afacere ar fi inclusă în vânzare, de la companie, portofoliu de brevete și până la echipele de ingineri ce au contribuit la dezvoltarea primului smartphone și la modulul cameră foto.

Nu știm dacă într-adevăr așa stau lucrurile și nici măcar declarația lui Andy Rubin de pe Twitter nu pare a face situația mai clară. El pare a confirma într-un fel faptul că Essential Phone 2 a fost anulat, declarând că datorită numeroaselor proiecte la care se lucrează simultan, există situații în care se alege anularea unora în favoarea altora ce ar putea deveni hituri.

Rubin mai spune și că firma se va axa pe produse ale viitorului precum telefoane mobile și produse smart home. Rămâne să vedem ce alte informații mai ajung online în perioada următoare și dacă într-adevăr firma va fi vândută ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×